Indlejret objekt

Henrik Jungersen den 15-02-2017
    Ny skolebod på Vadum Skole
    Vi har været så heldige at få godkendt vores ansøgning om midler til etablering af ny skolebod. Vi er derfor gået i gang med at indhente tilbud fra diverse håndværkere. Når ombygningen er færdig, vil vi have en skolebod, der kan tilbyde egenproduceret mad, dagens ret, salatbar samt mange andre tiltag.
    Vi forventer at have en skolebod, der også kan levere til forskellige andre arrangementer på skolen. Vi har en del af elevrådet med i processen for at få skabt et godt og varieret udvalg, som alle børn og unge mennesker på Vadum Skole vil kunne få stor glæde af.

Vi glæder os til at skoleboden står klar – løbende information vil tilgå via Intra og på Facebook.

Henrik Jungersen, skoleleder

Ole Ringgaard den 07-02-2017
    Her er Dussens månedsplan for februar.
    Ole Ringgaard den 06-02-2017
    INFO FRA DUS

Som bekendt er Dussen lukket i uge 29 og 30. Her er lidt om hvad man skal gøre, hvis der er brug for nødpasning i disse uger.wink
  • Lone Frøstrup den 02-02-2017
    Vagtordning tandplejen uge 8 - se vedlagte brev.
  • Ole Ringgaard den 04-01-2017
    Nyt fra DUS.
  • Ole Ringgaard den 02-12-2016
    VIGTIGT VEDR. TRAFIK OMKRING SKOLEN.

Beboerne på Bøgevænget, Lollvej og Degnevænget har igen oplevet farlige situationer  i trafikken omkring skolen. Vi anbefaler at  I læser om sikker skolevej, så vi kan forebygge ulykker.
    Læs her om sikker skolevej:
    Ole Ringgaard den 11-08-2016
    Til forældre med børn i DUS!

Læs venligst bilag vedrørende indbetaling til Dussens eftermiddagsmad.