Indlejret objekt

Lone Frøstrup den 21-03-2018
    Vedrørende skolebestyrelsesvalget
    Information om det forestående skolebestyrelsesvalg samt opstillingsblanket er vedhæftet.

Såfremt man allerede nu ved, at man gerne vil stille op til skolebestyrelsesvalget, bedes man udfylde blanketten og aflevere den på Vadum Skoles kontor.

Der vil senere komme mere information om valgmøde mm.

Ole Ringgaard den 07-05-2018
    Solcreme.

Nu er der sol og sommer og dermed er det tid til at få solcremen fundet frem. Det vil være en stor hjælp for os hvis børnene er smurt ind inden skole og evt. har lidt ekstra med i skoletasken.

Tak!
    yngste afd.
    Ole Ringgaard den 04-05-2018
    Nyhedsbrev fra Dus.

Her er seneste nyhedsbrev fra Dus.
    Ole Ringgaard den 03-05-2018
    Til forældre med børn i DUS

Vedr. Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag:

Vær opmærksom på at DUS er lukket Kristi Himmelfartsdag 10. maj og fredag d. 11. maj.

Grundlovsdag d. 5. juni er skolefri. DUS A har åbent for DUS A- børn ind til kl. 12.00. Meld venligst jeres børn til eller fra i MIN INSTITUTION!!!
    Ole Ringgaard den 24-04-2018

Kære alle forældre i Vadum DUS!

Som vi før har gjort opmærksom på lukker Vadum DUS hver sommerferie i uge 29 og 30.

Forældre, der ikke har mulighed for at holde ferie i de uger, skal henvende sig til DUS-leder Lene Henriksen.

Der er pasning på Nr. Uttrup Skole. De skal have besked inden den 8.maj.
    Det skal  understreges, at nødpasningen skal betragtes som den sidste løsning for pasning for barnet, dvs. alle andre muligheder skal være udtømte før man melder et barn til.

Lene Henriksen

DUS-fællesleder

Ole Ringgaard den 18-04-2018
    Til forældre i DUS!

Vedr. Jonna, som arbejder i Dussens køkken.
    Jonna er vendt tilbage på arbejde efter et længere sygdomsforløb. Efter operation i halsen har Jonnas
    stemme ændret sig og blevet lidt ru og hæs.
    Jonna er her pt mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 7.00-9.30.
    Lone Frøstrup den 07-03-2018
    Bekendtgørelse af ordinært valg til skolebestyrelser i Aalborg Kommune 2018 - læs vedhæftede.